Bli vår støttespiller

Vi er stadig på utkikk etter flere som deler våre verdier og visjoner for esport. Våre samarbeidspartnere er dere som deler den høye kvaliteten på produktet og konseptet vårt. Vi er svært opptatt av gode og solide samarbeidspartnere både på leverandør og kunde-siden. Vil du bli med oss på laget?

Bedriftsnettverk

Haven ønske å samle bedrifter som ser potensialet i esport. Gjennom å være en del av vårt nettverk vil du kunne delta på våre eventer og turneringer. Møte nye samarbeidspartnere og sammen være med på å bygge esport i Norge. Ta kontakt på Post@Havenesport.no om du ønsker å komme i kontakt med oss å høre mer.

Markedsføring

Ønsker du å komme i kontakt med oss når det gjelder markedsføring, ta kontakt med oss på Post@havenesport.no. Din henvendelse blir lest, og besvart dersom det er av interesse.

Profilering og bedriftspakker

‍Ønsker du et samarbeid med oss?

Vi synes det er spennende og motiverende å jobbe sammen med gode partnere!

Ønsker du eller din bedrift å profilere deg på et av våre senter, tegne avtale på fast spilletid eller har du en annen spennende ide du ønsker å dele med oss? Ta kontakt på Post@havenesport.no

Medlemskap

Bli medlem i dag!

Medlemskap hos Haven vil koste kun 399,- pr. mnd. Som medlem får du ubegrenset tilgang til e-sportsenteret i åpningstiden. Du får tilgang til topp moderne utstyr, et sosialt miljø og reduserte priser på aktiviteter på og utenfor senteret.

Bli medlem nå!

Takk for din interesse! Vi kontakter deg så snart vi har åpnet senteret.
Oi! Noe gikk galt. Vil du sjekke om skjemaet er riktig utfylt?