Haven Junior

Haven Junior er et medlemskap for alle under 12 år. Vi ønsker å legge til rette for at alle kan få være hos Haven. Les mer om Haven Junior under bildet.

Haven Junior

Haven ønsker å være et sted for alle. Vi har derfor lansert Haven Junior som et tilbud til de under 12 år. Haven Junior er et medlemskap som gir mulighet til å booke seg plass i senteret i et eget område som vi holder av til de yngste. Her vil våre ansatte være tettere på, for å sikre at det blir behagelig for alle å være i senteret, både store og små.

Haven Junior vil fungere slik at man første gang melder seg på en time der foreldre må være med inn for å opprette et medlemskap. Det gjøres ved å signere en avtalegiro som løper månedlig uten bindingstid. Pris for medlemskapet er 399 kr.

Etter man har blitt medlem viser vi deg hvordan du laster ned medlemsappen vår og booker tid i senteret ved neste mulighet. Haven Junior vil ha faste tidspunkt i uka hvor det er mulig å melde seg på.

Tidspunktene for booking vil være: 

  • Onsdag -17:00 -19:00
  • Lørdag -12:00 -16:00

Påmelding til første time gjøres til Post@Havenesport.no

Medlemskap

Bli medlem i dag!

Medlemskap hos Haven vil koste kun 399,- pr. mnd. Som medlem får du ubegrenset tilgang til e-sportsenteret i åpningstiden. Du får tilgang til topp moderne utstyr, et sosialt miljø og reduserte priser på aktiviteter på og utenfor senteret.

Bli medlem nå!

Takk for din interesse! Vi kontakter deg så snart vi har åpnet senteret.
Oi! Noe gikk galt. Vil du sjekke om skjemaet er riktig utfylt?