Haven+

Haven satser stort på bedrifter og ønsker å skape et sted som gir bedrifter stor verdi på flere områder. Les mer om dette under bilde.

Haven+

Haven+ er Haven sin satsning mot bedriftsmarkedet. Vi ønsker å være et levende sted der bedrifter kan arrangere interne bedriftseventer, faste treningstider for ansatte og kollegaer, lønningspils, markedsføre seg mot samarbeidspartnere og kunder for å nevne noe. Vi vil skape et samlingspunkt hvor studenter kan bli kjent med fremtidens teknologibedrifter.

Markedsføringen som bilder fra Haven der alle kollegaer sitter i egen firmadrakt skaper for nye arbeidstakere skal ikke undervurderes. Vegg i vegg med Haven har vi også tilgang på et fantastisk atriet i forlengelsen av vår lokasjon, som skaper en fantastisk ramme for eventer hos oss.

Noe av det vi kan tilby:

  • Bedriftsevent
  • Interne eller eksterne samlinger.
  • Fast leie for ansatte og kollegaer.
  • Bedriftsliga*
  • Rekrutteringseventer med studenter.

Ønsker dere å benytte dere av et tilbud, eller er nysgjerrig på Haven og ønsker å vite mer, tar dere kontakt på Post@Havenesport.no så hører du fra oss.

*Gjerne meld interesse, så setter vi opp en liga når vi har nok lag.

Medlemskap

Bli medlem i dag!

Medlemskap hos Haven vil koste kun 399,- pr. mnd. Som medlem får du ubegrenset tilgang til e-sportsenteret i åpningstiden. Du får tilgang til topp moderne utstyr, et sosialt miljø og reduserte priser på aktiviteter på og utenfor senteret.

Bli medlem nå!

Takk for din interesse! Vi kontakter deg så snart vi har åpnet senteret.
Oi! Noe gikk galt. Vil du sjekke om skjemaet er riktig utfylt?