Skolebesøk

Haven har fasiliteteter som passer utrolig bra inn i en skole som fremover må ha stort fokus på digital undervisning. Les mer om våre tilbud under bilde.

Haven Skole

Haven har både fasilitetene, utstyret og kompetansen til å ta i bruk spill og gaming til å gi elever et tilbud som tar de inn i det digitale landskapet. Vi vil kombinere den attraktiviteten som esport og gaming har, med et tilbud som gir de en økt kompetanse innenfor flere områder. Forslag til hva vi kan tilby kan være:

  • Fagdag
  • Programmeringsklasser.
  • Esportklasser.
  • Alternativt skoletilbud.

Vi jobber kontinuerlig med å utvide våre tilbud og tar gjerne imot tips til hvordan vi kan benytte spillverdenen i enda større grad til læring og utvikling for barn og unge.

Ønsker dere å bli bedre kjent med Haven og våre tilbud send oss en henvendelse på Post@Havenesport.no så tar vi kontakt med deg.

Medlemskap

Bli medlem i dag!

Medlemskap hos Haven vil koste kun 399,- pr. mnd. Som medlem får du ubegrenset tilgang til e-sportsenteret i åpningstiden. Du får tilgang til topp moderne utstyr, et sosialt miljø og reduserte priser på aktiviteter på og utenfor senteret.

Bli medlem nå!

Takk for din interesse! Vi kontakter deg så snart vi har åpnet senteret.
Oi! Noe gikk galt. Vil du sjekke om skjemaet er riktig utfylt?