Kontakt oss

Lurer du på noe? Ønsker du å kombinere bursdagsfeiring med gaming? Skal du arrangere et bedriftsarrangement? Kontakt oss ved å fylle ut skjemaet under.
Takk for din interesse! Vi vil besvare så fort som mulig.
Obs! Noe gikk galt. Se etter feil i skjema.
TEam

Team med lang erfaring

Etter å ha fulgt esport lenge har vi et sterkt ønske om å samle esportinteresserte fysisk. Vi har lenge ønsket oss de rette samlingsplassene for esport og gaming, og ønsker at du har lyst å bli med i gjengen. Nå kan vi endelig invitere deg med i Haven.
Ruben Eggebø
Founder & CEO
468 88 035ruben@havenesport.no
Sondre Madland
Founder & COO
941 43 240sondre@havenesport.no
Frithjof Nilsen-Moe
Co-founder & CFO
frithjof@havenesport.no

Ofte stilte spørsmål

Hva må jeg gjøre før jeg kommer til Haven?

Vi ønsker at alle våre besøkende har egne brukere som de bruker når de spiller hos oss.

De vanligste plattformene som har de mest populære spillene og som krever egen bruker er Epic Games og Steam.

Det er gratis å opprette bruker.

Hvilke spill kan jeg spille hos Haven?

De mest populære spillene er gratis og kan spilles på våre maskiner. De gjelde bl.a Fornite, Rocket League, League of Legends, Counter-Strike m.fl.

Noen spill må kjøpes, og da må våre besøkende bruke egne brukere som har kjøpt spillet allerede.

Hva er inkludert i et medlemskap?

Et medlemskap hos Haven innebærer at du kan booke PC gratis i vår medlemssone. I tillegg blir du en del av alt vi arrangerer av eventer og arrangementer som er for våre medlemmer. Våre medlemmer får også gode rabatter på leie av rom.

Jeg er yngre enn anbefalt aldersgrense, kan jeg stille spillet jeg ønsker hos dere?

Er du yngre enn anbefalt aldersgrense må du få godkjennelse fra dine foreldre for å få lov å spille spill med høyere anbefalt aldersgrense.

Hvem passer Haven for?

Haven passer for alle som er glade i esport og ønsker å være en del av vårt felleskap. Gjennom våre eventer og arrangement vil vi legge til rette for noe som passer både for små og store.

Alle plassene er opptatt, er det mulig å sette seg på ventelise?

Er det fullbooket når du ønsker deg plass må du følge med på Boost som er appen vi bruker til booking for å se om noen avbestiller. Ledige plasser dukke opp der om noen avbestiller.

Aldersgrense for å være medlem er 12 år. Jeg er 10 år og ønske å spille hos Haven. Hva gjør jeg?

Alle som er under 12 år kan bli medlem i Haven Junior. Det fungerer på samme måte som et vanlig medlemskap, bare at det er til angitte dager. I tillegg er bursdager en gyllen mulighet til å få spille sammen med venner hos Haven.

Samarbeidspartnere

Gode og solide samarbeidspartnere

Vi har fått på plass avtaler med flere gode samarbeidspartnere og er stadig på utkikk etter flere som deler våre verdier og visjoner for esport. Våre samarbeidspartnere er alle dere som deler den høye kvaliteten på produktet og konseptet vårt. Vi er svært opptatt av gode og solide samarbeidspartnere både på leverandør og kunde-siden.

Ønsker du et samarbeid med oss?
Medlemskap

Bli medlem!

Medlemskap hos Haven koster kun 399,- pr. mnd. Som medlem får du ubegrenset tilgang til e-sportsenteret i åpningstiden. Du får tilgang til topp moderne utstyr, et sosialt miljø og reduserte priser på aktiviteter på og utenfor senteret.

Bli medlem nå! Medlemskapet aktiveres så fort senteret åpner.

bli medlem