Hvem er Haven?

Haven åpner esportsenter i Stavanger til høsten, og ønsker å bidra til å øke interessen og attraktiviteten rundt esport i regionen! Haven vil legge til rette for at alle som ønsker det skal kunne utøve esport og gaming med topp moderne utstyr sammen med andre. Her er alle nivåer velkommen! 
Bak Esport-kjeden er det to tidligere gamere som brenner for at alle som elsker esport skal ha en felles arena og møtes på. Å ha mennesker med ypperlig kjennskap til idrettsbransjen er en stor fordel for satsningen til Haven.
VISJON

Fysiske møteplasser

Visjonen er å skape fysiske møteplasser for alle som er glade i esport. Sette fokuset på de positive sidene ved esport og skape gode og trygge fellesskap for alle som heier på esport. Da er det viktig å ha et godt nettverk og bra trøkk rundt esport for å hente inn riktige ressurser og nøkkelpersoner for å få dette til å skje.

Tanken er å la våre medlemmer og esport-klubber få samles fysisk og være med på å bygge opp et stort esport-miljø i Stavanger. Dersom du ønsker å bidra til å oppfylle vår visjon på noe som helst område er du velkommen til å ta kontakt.
Senteret

Det skal være gøy å besøke oss

Bli med på treninger som lag, turneringer vi arrangerer eller som medlem med vennegjengen eller alene. Om du kommer alene vil vi legge til rette for at man enkelt kan spille sammen med andre. Vi skal tilby fasiliteter og opplegg for e-sport, der det skal legges vekt på fysiske aktiviteter, og et trygt sosialt miljø. 
Turnering

Turneringer

Har du en voksende esportutøver i deg? Hver måned vil du ha sjansen til å vise deg fram i turneringer sammen med våre medlemmer.
Trygge omgivelser

Trygge omgivelser

Haven skal være et trygt sted å være for alle. Derfor legger vi stor vekt på å ansette trygge og voksne personer. De vil være tilstede i senteret i hele åpningstiden, slik at det alltid er noe der om det skulle være noe.
Fysisk aktivitet

Fysisk aktivitet

Vi ønsker å ha fokus på viktigheten av fysisk aktivitet og en sunn livsstil. Vi vil legge til rette for samarbeid som tilbyr fysisk aktivitet, slik at våre medlemmer får tilrettelagt en aktiv hverdag.
Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Esport og gaming er utrolig gøy, og vi synes alle burde ha tilbud om å kunne samles for å dyrke denne interessen. Derfor søker vi aktører som ønsker å bli med oss på reisen. Ta kontakt om du ønsker å bli samarbeidspartner.
Sosialt miljø

Sosialt miljø

Haven-medlemmer er imøtekommende, tar vare på de rundt seg og hjelper hverandre å lykkes. Ønsker du å bli kjent med de ansatte og andre medlemmer, kan du følge med på Instagram, Snapchat, TikTok, Facebook.
Ivrige ansatte

Ivrige ansatte

Haven ansetter trygge og dyktige ansatte, med brennende engasjement for esport og gaming. Sammen skaper vi Norges beste miljø. Bli bedre kjent med oss.

Ofte stilte spørsmål

Hva må jeg gjøre før jeg kommer til Haven?

Vi ønsker at alle våre besøkende har egne brukere som de bruker når de spiller hos oss.

De vanligste plattformene som har de mest populære spillene og som krever egen bruker er Epic Games og Steam.

Det er gratis å opprette bruker.

Hvilke spill kan jeg spille hos Haven?

De mest populære spillene er gratis og kan spilles på våre maskiner. De gjelde bl.a Fornite, Rocket League, League of Legends, Counter-Strike m.fl.

Noen spill må kjøpes, og da må våre besøkende bruke egne brukere som har kjøpt spillet allerede.

Hva er inkludert i et medlemskap?

Et medlemskap hos Haven innebærer at du kan booke PC gratis i vår medlemssone. I tillegg blir du en del av alt vi arrangerer av eventer og arrangementer som er for våre medlemmer. Våre medlemmer får også gode rabatter på leie av rom.

Jeg er yngre enn anbefalt aldersgrense, kan jeg stille spillet jeg ønsker hos dere?

Er du yngre enn anbefalt aldersgrense må du få godkjennelse fra dine foreldre for å få lov å spille spill med høyere anbefalt aldersgrense.

Hvem passer Haven for?

Haven passer for alle som er glade i esport og ønsker å være en del av vårt felleskap. Gjennom våre eventer og arrangement vil vi legge til rette for noe som passer både for små og store.

Alle plassene er opptatt, er det mulig å sette seg på ventelise?

Er det fullbooket når du ønsker deg plass må du følge med på Boost som er appen vi bruker til booking for å se om noen avbestiller. Ledige plasser dukke opp der om noen avbestiller.

Aldersgrense for å være medlem er 12 år. Jeg er 10 år og ønske å spille hos Haven. Hva gjør jeg?

Alle som er under 12 år kan bli medlem i Haven Junior. Det fungerer på samme måte som et vanlig medlemskap, bare at det er til angitte dager. I tillegg er bursdager en gyllen mulighet til å få spille sammen med venner hos Haven.

Samarbeidspartnere

Gode og solide samarbeidspartnere

Vi har fått på plass avtaler med flere gode samarbeidspartnere og er stadig på utkikk etter flere som deler våre verdier og visjoner for esport. Våre samarbeidspartnere blir nøye plukket ut for å passe inn med den høye kvaliteten vi krever og konseptet vårt. Vi er svært opptatt av gode og solide samarbeidspartnere både på leverandør og kunde-siden.

Ønsker du et samarbeid med oss?
Medlemskap

Bli medlem!

Medlemskap hos Haven koster kun 399,- pr. mnd. Som medlem får du ubegrenset tilgang til esportsenteret i åpningstiden. Du får tilgang til topp moderne utstyr, et sosialt miljø og reduserte priser på aktiviteter på og utenfor senteret.

Bli medlem nå! Medlemskapet aktiveres så fort senteret åpner.

bli medlem