top of page

Vi brenner for din bedriftskultur

Haven Esport

Haven ble grunnlagt i Stavanger av Sondre Madland og Ruben Eggebø i 2021. Visjonen var å skape en merkevare og et tilbud som gjør det mulig for selskaper å benytte esport som det sterke selskapsbyggings-verktøyet gründerne så potensiale for.
Siden den gang har det blitt utviklet eventer, ligaer og samarbeid sammen med en mengde kunder som har tatt Corporate Esport i bruk i sin bedrift. Haven er tilstede i Stavanger og Oslo med fysiske lokasjoner, og har kunder over hele landet.

Hva vi gjør

Etter oppstarten i 2021 har Haven vokst til å bli en total-leverandør innen Corporate Esport, som en av de eneste i verden. Vi tilbyr utstyr, lokaler og kompetanse innen dette feltet, slik at selskaper har mulighet til å benytte seg av Corporate Esport effektivt. Å være kunde hos Haven innebærer å kunne bruke esport og gaming internt, uten at tilbudet blir personavhengig, krever eierskap til utstyr og setter høye krav til tidsbruk internt. Ved å fjerne disse tersklene, er dette verktøyet nå tilgjengelig for alle selskaper.

Haven tilbyr skreddersydde selskapseventer, eier og drifter Haven Company League, verdens største fysiske esportliga, og tilbyr gamingrom til selskaper som ønsker dette on site hos seg.

OM OSS

Stavanger

46 88 80 35

Ruben Eggebø

Stavanger

Sid
Sid Haven Esport

Oslo

94 14 32 40

Sondre Madland

Stavanger

921 75 510

Christoffer

Vårt lag

bottom of page